Вратарят на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, е

...
Вратарят на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, е
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес е вратар на годината

Вратарят на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, е най-хубавият вратар за 2022 година Той бе определен по време на церемонията в Париж - FIFA The Best.

“Толкова дълго чакахме този триумф. Може би знаете, че сега Аржентина минава през съществени стопански провали и е от огромно значение, че зарадвахме толкоз доста хора. За мен беше фантазия да играя за националния тим. Благодаря на фамилията ми за поддръжката ”, сподели Мартинес по време на церемонията

Мартинес завоюва Мондиал 2022 в Катар с Аржентина, като стана и най-хубавият вратар на шампионата. На финала отборът му победи Франция, а той изчигра основна роля при рулетката с дузпите. Вратарят избави и два 11-метрови удара при дузпите на четвъртфиналния мач от шампионата против Нидерландия. В три мача от Мондиала - против Мексико, с Полша и Хърватия, Мартинес резервира мрежата си суха
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР