Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов благодари на всички, които

...
Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов благодари на всички, които
Коментари Харесай

Иван Караджов: Предпочитам да ми бяха вкарали, но да победим

Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов благодари на всички, които го избраха за Играч на мача при 0:0 против Царско село във втория кръг на efbet Лига. Вратарят чистосърдечно призна, че би бил по-доволен, в случай че беше позволил гол против „ царете”, в случай че това беше цената за една победа с 2:1.

„ Като цяло съм удовлетворен от това, че не сме позволили гол. Искам да благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Бих бил по-щастлив в случай че през днешния ден ни бяха вкарали един гол, пък ние бяхме отбелязали два. Наистина, споделям го от сърце. За мен, за целия тим и за всички е най-добре да побеждаваме. Да, не загубихме, което също е радващо, само че играхме до последната минута за победа. Въобще не се прибрахме да се браним, само че нямахме шанс. Следващият мач идва, дай Боже, да се получат нещата”, разяснява 30-годишният пазач.

„ Направихме нещо историческо за града. Надявам се с игрите, с футболистите, които привлякохме да създадем един добър тим, добър колектив, с цел да можем да се утвърдим. Дано се утвърдим и да гоним по-високи цели. Надявам се нещата по-бързо да се случат и с осветлението на нашия стадион, тъй като там публиката в действителност е 12-ият състезател. Със сигурност на всеки мач има по 6-7 хиляди индивида. Това е доста значимо за Кърджали и за региона.”

„ Със сигурност мачът с Берое няма да бъде толкоз посетен, както в случай че беше в Кърджали. Видяхте, че в баража против Септември за влизане в елита имаше доста хора. И в този момент се надявам да бъде по този начин. Искам да поканя всички – който може и има опция, да пристигна да ни поддържа. Ще дадем 100 % от нашите благоприятни условия и нека се поздравим с победата”, приключи Караджов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР