Вратарят на Арда Анатолий Господинов бе избран за Играч на

...
Вратарят на Арда Анатолий Господинов бе избран за Играч на
Коментари Харесай

Анатолий Господинов: Нека не изнагляваме, точката си е точка срещу Левски

Вратарят на Арда Анатолий Господинов бе определен за Играч на мача след положителния си дуел против Левски в отсрочен конфликт от 7-я кръг на efbet Лига.

" Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Честит празник и на всички българи. В отбрана бяхме добре, само че в офанзива безусловно нищо. Имаха една-две обстановки, само че успяхме да се оправим. Предвид играта, резултатът е обективен ", стартира той.

" Надхитряхме се през първата част, двата тима чакаха неточност. Второто полувреме бе по-отворено, имаха 1-2 обстановки, както и ние на контраофанзива. Направихме положителни мачове против ЦСКА и Лудогорец, трябваше да бъдем освободени. Нека не изнагляваме, точката си е точка против Левски ", продължи стражът на Арда.

" Гледам да съм спокоен и да си правя работата, като оказвам помощ на тима, без значение кой е противникът. Има израстване в тима, надиграваме се с топ тимовете. Не играем единствено в отбрана, играем като еднакъв с еднакъв. Пореден сложен мач е против Черно море, следва тежко посещение във Варна, в случай че можем да вземем трите точки, ще е супер ", приключи Анатолий Господинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР