Вратарят Марк-Андре Фльори направи поредния си силен мач след преминаването

...
Вратарят Марк-Андре Фльори направи поредния си силен мач след преминаването
Коментари Харесай

Шампионът Тампа Бей загуби у дома след дузпи срещу Монреал, Минесота се справи с Каролина

Вратарят Марк-Андре Фльори направи следващия си мощен мач след прекосяването в Минесота, като оказа помощ на отбора си да завоюва против Каролина с 3:1. Той направи 37 спасявания в мача. Матс Дзукарело, Дмитри Куликов и Кирил Капризов вкараха за спечелилите.

Густав Форслинг вкара 1:45 минути в продължението за триумфа на Флорида над Ню Джърси. Флорида изоставаше с 2:6 в третата част преди да направи впечатляващ поврат с головете на Брандън Монтур, Форслинг, капитана Александър Барков и Спенсър Найт. Пет от головете на отбора бяха дело на бранители.

Дейвън Тоуз означи в третата част, Мико Рантанен се регистрира с попадение и асистенция за триумфа на Колорадо вкъщи над Питсбърг с 3:2. Никола Оби-Кубел също вкара, а Нейтън Маккинън се регистрира с две асистенции. Дарси Кумпер избави 38 удара. Сидни Кросби и Майк Матесън означиха за Питсбърг.

Остън Матюс вкара 51-вия си гол за сезона и 250-ия в кариерата си при успеха на Торонто над Филаделфия. Морган Рийли добави гол и две асистенции. Уейн Симондс, Тимоти Лилегрен, Пиер Енгвал и Джон Таварес също вкараха. Иван Проворов вкара два гола и асистира за попадението на Кевин Хайс за Филаделфия.

Вторият гол на Ерик Хаула в мача донесе преимуществото на Бостън над Кълъмбъс. Джейк Дебръск и Чарли Койл вкараха в края на мача на празна врата. Джереми Суойман избави 22 шута към вратата си. Джъстин Данфорт и Густав Никвист означиха за Кълъмбъс, който към този момент има 6 следващи загуби.

Ник Сузуки вкара единствената дузпа, с помощта на което Монреал се наложи над Тампа Бей с 5:4. Вратарят на Монреал Джейк Алън избави дузпите на Брендън Пойнт, Никита Кучеров и Стивън Стамкос.

Анже Копитар и Адриан Кемпе приключиха с по гол и асистенция при триумфа на Лос Анджелис над Уинипег. В своя мач №1200 в постоянния сезон Копитар се регистрира с попадение. Габриел Виларди също вкара, а вратарят Кал Петерсън избави 25 удара. Николай Елерс вкара 22-рия си гол, а Адам Лаури също вкара за Уинипег, който се бори за място в плейофите в Западната Конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР