Вратарят Кейлор Навас уверено крачи към Париж и преминаване в

...
Вратарят Кейлор Навас уверено крачи към Париж и преминаване в
Коментари Харесай

Кейлор Навас все по-близо до ПСЖ

Вратарят Кейлор Навас решително крачи към Париж и прекосяване в ПСЖ, откакто съобщи желанието си да продължи футболната си кариера надалеч от Мадрид.

След като стана ясно, че Тибо Куртоа ще бъде първи избор за „ Лос Бланкос” за сезон 2019/20, 32-годишният костариканец бе заставен да потърси нови благоприятни условия, надалеч от „ Бернабеу”.

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел има потребност от умел вратар с качества в гонене на по този начин мечтаната купа от Шампионска лига. Със своя успех с Реал Мадрид в три поредни години, Навас сигурно дава отговор на условията на немския треньор и катарските притежатели на „ парижани”.

Според вестник „ Марка”, първенците от Лига 1 са постигнали съглашение за Навас още в края на предишния сезон, само че от Реал Мадрид попречили този ход, искайки такса от 20 млн евро. Това, съчетано с раздялата на спортния шеф Антеро Енрике с ПСЖ, спряло интервенцията по привличането на вратаря.

След като Навас изрази желанието си да си тръгне, а Реал Мадрид одобри решението му, процесът по привличането на вратаря още веднъж е деен.

Автор: Вили Карагьозова

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР