Вратарят и половинка на Николета Лозанова - Ники Михайлов направи

...
Вратарят и половинка на Николета Лозанова - Ники Михайлов направи
Коментари Харесай

Бомба: Ники Михайлов разтърси България с това разкритие!

Вратарят и половинка на Николета Лозанова - Ники Михайлов направи нещо, което никой към този момент не очакваше. Синът на Боби Михайлов съумя да развълнува българите с постъпката си, която потвърждава, че е пораснал и е станал същински мъж.

Знаем, че когато е бил едвам на 5 годинки, той е бил зарязан от биологичната си родителка и е отгледан от втората жена на своя татко Мария Петрова. Именно нея той ценеше и почиташе, само че ето, че пристигна денят, в който разгласи, че е дал прошка. Простил е на Петя Костова, която го е родила и даже се е сближил с нея.

Припомняме, че Петя зарязва Боби и двете им деца, тъй като се влюбва в другар на мъжа си, с който отпътува оттатък океана. Впоследствие оня на собствен ред й бие шута, само че децата й не желаят да я чуят даже и разбираемо.

" Дълго време мразех дамите и се държах непоносимо с тях. Баща ми ме учеше, че би трябвало да съм джентълмен, само че аз виждах във всяка от тях машинация, неистина, изменничество, невярност. Това са неща, които не претърпявам и не бих предизвикал на индивида до мен за нищо на този свят ", споделя Николай Михайлов.

Все отново, с течение на времето, той е дал късмет на родителката си, която съжалява и откровено желае да се сближи с него и сестра му Бисера. Към днешната дата Петя има нов мъж, с който е щастлива, а Боби и Мария не престават да са в фамилна естетика и мир.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР