Вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис ще пропусне оставащите

...
Вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис ще пропусне оставащите
Коментари Харесай

Окончателно: Тотнъм без капитана си до края на сезона

Вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис ще пропусне оставащите мачове до края на сезона във Висшата лига поради травма на бедрото, оповестиха от клуба в петък.

Световният първенец с Франция от 2018 година, който неотдавна се отдръпна от националния тим, получи контузията на 23 април, по време на кошмарното първо полувреме на мача против Нюкасъл (1:6), в което той получи пет гола за 21 минути, преди да бъде заменен.

36-годишният футболист пропусна последните два мача на " шпорите " и " ще отсъства до края на сезона ", съобщи краткотрайният управител Райън Мейсън преди гостуването на Кристъл Палас в събота.

" Получихме резултатите от проучването, разочароващо е, само че се страхувахме, че може да е такава травмата през цялото време ", сподели треньорът.

На вратаря му остава единствено година контракт с Тотнъм, само че Мейсън не искаше да приказва за бъдещето на играча.

" Не мога да приказвам за идващия сезон ", промълви той.

" Имаме потребност от него. Имаме потребност да бъде част от групата и съм сигурен, че ще стане по този начин ", акцентира Мейсън.

Тотнъм е в серия от четири мача без победа в шампионата и е на 9 точки от Манчестър Юнайтед, който е на четвъртото място, което е последното, което дава право на присъединяване в Шампионската лига.

Мейсън отдаде дължимото на " страхотния " управител на Кристъл Палас Рой Ходжсън, който му разреши да изиграе единствения си мач за националния тим на Англия през 2015 година.

" Винаги ще имам топли усеща към Ходжсън, който ми даде опция да направя дебют за Англия ", сподели той за 75-годишния експерт. " Най-важното във футбола е това да запалиш огеня във футболистите ", сподели той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР