Вратарят Генадий Ганев приключи с ФК ЦСКА 1948, информира Тема

...
Вратарят Генадий Ганев приключи с ФК ЦСКА 1948, информира Тема
Коментари Харесай

Вратар приключи с ФК ЦСКА 1948

Вратарят Генадий Ганев завърши с ФК ЦСКА 1948, осведоми " Тема Спорт ".

Стражът е имал диалог с управлението, на който му е било обявено, че повече няма да се разчита на него.

33-годишният бесарабски българин бе под рамката в дуела с Лудогорец за купата, изгубен с 1:3 на 29 февруари, само че след това за турнирната среща отново в Разград (0:2) бе предпочетен младият Петър Маринов от дубъла.

До този ход се стигна след " джентълменското съглашение " сред столичани и орлите Даниел Наумов да не пази в мачовете сред двата отбора като част от договорката за Ивайло Чочев, който също не игра в тези срещи.

От управлението на ФК ЦСКА 1948 са съобщили на Ганев, че може да си търси нов тим, защото договорът му изтича в края на сезона и няма да бъде възобновен. В първия отбор ще се разчита на Наумов и Маринов, а за дубъла на столичани ще пази новото попълнение - французинът Леви Нтунба. Интересното е, че той бе запаса на Ганев в мача за купата с Лудогорец.

Така действително до края на сезона бесарабският българин ще тренира за здраве. Той не може да премине в различен тим, тъй като пазарите са затворили.

Стражът пристигна в ФК ЦСКА 1948 през лятото на 2022 година от Берое. Вратарят имаше мощни изяви със заралии, само че след смяната на клубната политика там напусна и подписа със столичани.

В избрани моменти поради положителните си игри Ганев изместваше титуляря Даниел Наумов. Бе употребен и за дублиращия състав, като намесите му там спомогнаха за първото място във Втора лига през предишния сезон.

Качествата му са безспорни, само че от управлението на ФК ЦСКА 1948 са му декларирали, че стартират политика на подмладяване на отбора и той към този момент не се вписва. Генадий има стабилен опит у нас, откакто е пазил още за Верея и Дунав Русе.
 Крути ограничения: Проведе се специфична среща с полицията поради ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА
Крути ограничения: Проведе се специфична среща с полицията поради ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР