Вратарят Давид Де Хеа е готов да преподпише договора си

...
Вратарят Давид Де Хеа е готов да преподпише договора си
Коментари Харесай

Давид Де Хеа се е разбрал с Юнайтед за нов договор

Вратарят Давид Де Хеа е подготвен да преподпише контракта си с Манчестър Юнайтед и да помогне на тима да постави завършек на петгодишната суша без трофей.

Договорът на Де Хеа изтича през юни 2023 година и испанецът, който се причисли от Атлетико (Мадрид) през 2011 година, сподели, че е подготвен да договаря за ново съглашение.

" Ако клубът ме желае, сигурно ще остана. Чувствам се в действителност удобно, благополучен съм и се надявам, преди да си потегли, да спечелим купа ", сподели Де Хеа пред кореспонденти.

Юнайтед претърпя неуспех през предишния сезон, в който не съумя да се класира за Шампионската лига, откакто приключи на шесто място с 58 точки - най-ниското им класиране в ерата на Висшата лига.

" Някои мачове бяха цялостна покруса. Беше мъчително, недопустимо. Понякога би трябвало да почувствате болежка, с цел да се изкачите и да продължите напред ", сподели още Де Хеа.

Юнайтед играе против Астън Вила в предсезонен другарски мач в Пърт през днешния ден, преди да се изправи против Атлетико Мадрид в Норвегия на 30 юли.
 Бруно Фернандеш: Много е хубаво, че Тен Хаг глобява закъснелите
Бруно Фернандеш: Много е хубаво, че Тен Хаг глобява закъснелите

Обичам да пристигам в точния момент, тъй че няма да имам проблеми с това, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР