Вратарят Бернд Лено вече е футболист на Арсенал, обявиха от

...
Вратарят Бернд Лено вече е футболист на Арсенал, обявиха от
Коментари Харесай

"Арсенал" обяви привличането на вратар от "Байер"

Вратарят Бернд Лено към този момент е футболист на " Арсенал ", оповестиха от клуба. Германският пазач минава на " Емиратс " от " Байер " (Леверкузен), а по непотвърдена информация цената на прехвърлянето на 26-годишния състезател е 22.5 милиона паунда.

Лено прекара седем сезона на " БайАрена ", където изигра 304 мача във всички шампионати. Преди да играе за " аспирините " вратарят беше част от академията на " Щутгарт ". Лено има и шест мача за националния тим на Германия.

Той беше включен в предварителния лист на Йоахим Льов за международното състезание, само че не попадна измежду 23-ата избраници. Вратари на Германия на международното са Мануел Нойер, Кевин Трап и Марк-Андре тер Стеген.

" За мен е сбъдната фантазия да играя в " Арсенал " – един от най-големите клубове в Европа. Знам доста неща за тима и за Висшата лига, само че съм разчувствуван да науча още повече. Разбира се всички свързват " Арсенал " с Арсен Венгер, само че в този момент има нов управител и нямам самообладание да работя с него ", сподели германецът.

Welcome to Arsenal, @Bernd_Leno - we're delighted to have you here
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР