Вратарят Арън Рамсдейл твърди, че Арсенал не се е отказал

...
Вратарят Арън Рамсдейл твърди, че Арсенал не се е отказал
Коментари Харесай

Наивници: В Арсенал още вярват в титлата

Вратарят Арън Рамсдейл твърди, че Арсенал не се е отказал от фантазията да завоюва купата в британската Висша лига, постоянно загубата с 1:4 от Манчестър Сити в сряда вечер.

Арсенал е отпред във краткотрайното класиране със 75 точки, а вторият Манчестър Сити има 73 в актива си, само че и два мача по-малко.

„ Сега сме разочаровани, само че не сме играли девет месеца по метода, по който желаеме, с цел да се откажем пет мача преди края “, съобщи Рамсдейл, представен от организация ДПА.

„ Ако нещо ще се случва във футбола, то това е лигата, в която ще се случи. Може и да не стане, само че във Висшата лига са ставали и по-странни неща. Виждате какъв брой е оспорвана и борбата за оцеляване в лигата, тъй че ние просто ще опитваме да спечелим всеки мач и от пет срещи ни трябват пет победи. Накрая ще забележим какво ще се случи “, разяснява още 24-годишният британски национал.

„ Не би трябвало да се самосъжаляваме. Ще го преодолеем, а мениджърът ще направи каквото би трябвало, с цел да го проучва, а по-късно ние ще създадем всичко допустимо “, добави Арън Рамсдейл.

„ Разбира се, че има отчаяние. Знаем, че сме по-добри от това, което показахме и къде желаеме да бъдем, само че също и кой е тимът, против който се състезаваме “, сподели вратарят.

„ Получи се добра борба и се надявам, че можем да се състезаваме и с други футболисти “, изясни Рамсдейл във връзка нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Халанд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР