Вратарските проблеми в Милан се увеличиха неимоверно преди дербито през

...
Вратарските проблеми в Милан се увеличиха неимоверно преди дербито през
Коментари Харесай

Милан остана без вратари - време ли е Жиру отново да слага ръкавиците?

Вратарските проблеми в Милан се усилиха неимоверно преди дербито през уикенда с Ювентус. Sky Sport Italia оповестява, че вторият вратар на " росонерите " Марко Спортиело е получил мускулна контузия и няма да играе против " бианконерите ", като ще би трябвало да почива най-малко 10 дни, след което да премине ядрено-магнитен резонанс. 

Припомняме, че титулярът за Милан Майк Менян получи червен картон при успеха с 1:0 в предходния мач с Дженоа, като се наложи в края на мача на вратата да застане Оливие Жиру, който се оправи чудесно в минутите, в които беше пазач на отбора. Френският пазач е осъден за мача с " бианконерите ", като се очакваше точно Спортиело да го размени.

С оглед на новата обстановка обаче против Ювентус се обрисува да пази едвам третия избор на Милан за вратар - Антонио Миранте. 40-годишният деец към момента няма мач за сегашния сезон, а през предишния сезон записа едвам една минута - в последния кръг с Верона, когато бе пуснат алегорично в игра в последните секунди на срещата.
 Скандал в Италия: Тонали е признал, че е залагал на мачовете на Милан
Скандал в Италия: Тонали е признал, че е залагал на мачовете на Милан

Подобно на своя съотечественик Фаджоли, Тонали споделя на управляващите всичко, което знае за случая и е потърсил помощ за лекуване на хазартна взаимозависимост

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР