Връщайки се у дома от дълга ваканция в Коста Рика,

...
Връщайки се у дома от дълга ваканция в Коста Рика,
Коментари Харесай

Мъж се върна от почивка и разбра, че е... мъртъв СНИМКИ

Връщайки се вкъщи от дълга почивка в Коста Рика, гражданин на Монреал, Канада, получава документ по пощата, в който се показва, че държавното управление на Квебек го счита за мъртъв. Според него това е била изненадата на живота му. 

В писмо от 14 страници от Министерството на правораздаването държавното управление споделя, че се надява да възвърне парите от имуществото на Ник Фатурос за санкция за превишена скорост. Малко по-късно стана известно, че мъжът е жив, пише CTV News.

„ Засмях се. Казах „ Уау “. Това е вест за мен “, сподели той.

34-годишният мъж сподели, чее оспорил санкция за превишена скорост през 2022 година и по-късно е отишъл на продължителна отмора в Централна Америка. Според Фатурос той бил доста сюрпризиран и удовлетворен, че майка му не е видяла писмото.

" Напълно забравих за това, върнах се и получих това писмо. Ако тя го беше отворила и аз, не дай си Боже, бях тръгнал на пътуването си, тя щеше да бъде шокирана ", сподели канадецът.
 Мъжът е разгласен за мъртъв, документ, странности, завещание, юрист, неточност в документите, известие за гибел, бил е на отмора Писмо, потвърждаващо, че Ник Фатурос е законно мъртъв Снимка: CTV News
Мъжът сподели, че се е опитал да се обади на нужните органи, с цел да потвърди, че в действителност е жив, само че не е съумял да приказва с никого.

„ Много е мъчно да се свържеш, доста мъчно “, добави той.

Адвокатът Уилям Корбатли показа мнението си за обстановката. Той счита, че мъжът би трябвало да заявява, че е жив и да го направи допустимо най-скоро.

„ Понякога се случват тези неточности, само че това е доста рядко. Това ще се отрази освен на това наказване, само че и на цялото му завещание и други неща “, споделя той.
Фатурос споделя, че просто желае да потвърди, че не е „ ходещ труп “. Говорител на Министерството на правораздаването сподели на медиите в имейл, че объркването се дължи на „ човешка неточност “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР