Връщат се в клас по-големите ученици в област Пловдив. Те

...
Връщат се в клас по-големите ученици в област Пловдив. Те
Коментари Харесай

Ученици от горните класове в Пловдив се връщат в клас на ротационен принцип

Връщат се в клас по-големите възпитаници в област Пловдив. Те също ще са на ротационен принцип.

Промяната се постанова, откакто заболеваемостта в общината падна под 500 на 100 000 души. Всяко учебно заведение е изготвило графици кои паралелки по кое време се връщат в клас и е основало организация за съблюдаване на ограниченията.

В Хуманитарната гимназия от през днешния ден в клас са към 470 възпитаници.Някои от родителите на деца, които през днешния ден трябваше да бъдат в присъствена форма, са подали заявки да продължат в електронна среда.

" На правилото на ротацията с приоритет се върнаха 12 клас, тъй като им предстоят матури след няколко месеца, 12 и 11, част от деветите класове са на учебно заведение тази седмица, идната седмица ще се завъртят всички възпитаници, които сега са на образование в електронна страна, това са 50 % от всичките близо 940 възпитаници, които ще бъдат на учебно заведение. Ние сме обезпечили безвредна среда в учебното заведение, учителите са тествани, кабинетите се проветряват, провели сме всички хигиенични ограничения, дезинфекцира се непрестанно ", съобщи Емил Начев - шеф на Хуманитарна гимназия „ Св.Св.Кирил и Методий “-Пловдив.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР