Връщат делото срещу Веселин Марешки за пореден път само и

...
Връщат делото

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Връщат делото срещу Марешки за пореден път само и само да не бъде осъде

Връщат делото против Веселин Марешки за следващ път единствено и единствено да не бъде наказан. Това умозаключение вършат сътрудниците от BIRD.bg

Според тях наказателното дело за рекет против Марешки постепенно, само че несъмнено гони отминалостта

„ След неколкократно „ джуркане “ сред инстанциите, делото е за трети(!) път на втора инстанция при арбитър Ченалова в Бургас. Но към този момент е видно с просто и неюридическо око, че няма нито предпочитание, нито желание то да завърши всъщност. Абсолютната отминалост изтича през ноември, за което малко време няма по какъв начин делото да финишира в Бургас, след което да се качи към Върховен касационен съд и да завърши и там “, пишат те.

По думите им този път виновност има и самият Върховен касационен съд, тъй като не сипра да връща делото

„ Само-и-само Марешки да не бъде наказан. Дали и тук са играли черни-пликчета-на-златни-ленти… ние от #BirdBG няма по какъв начин да знаем. Но няма по какъв начин да не направи усещане, че сходно джуркане и връщане на делата се прави постоянно за неслучайни хора. Като да вземем за пример за подсъдимите за източването на Държавния резерв… за Марио от САПАРД и неговите фалшив паткарници… и за доста други сходни “, пишат още от публицистите.

Изтоник: BIRD
Още вести четете в категория Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР