Връщането на старите корупционни схеми започна още преди ГЕРБ да

...
Връщането на старите корупционни схеми започна още преди ГЕРБ да
Коментари Харесай

Христо Даскалов за махането му от БАБХ: Ще продължа да се боря със схемите, които ограбват и тровят хората

Връщането на старите корупционни схеми стартира още преди ГЕРБ да са изпълнили отговорността си да създадат постоянно държавно управление. Това написа във „ Facebook “ към този момент някогашният шеф на БАБХ Христо Даскалов.

„ Преди малко със заповед на служебното държавно управление бях уволнен от БАБХ, а на мое място като изпълнителен шеф още веднъж е назначен Христо Вълчанов, който беше на тази служба от юли до края на 2021 година Това е индивидът, който в края на 2021 година стартира процедурата за нов 10-годишен контракт с частна компания на границата. Знаете всички обстоятелства по случая „ Капитан Андреево “. Знаете за заканите, за опитите за подкупи, за черната акция против всички нас, които „ посегнахме “ на обичаната компания на Борисовата власт. Знаете за партийните функционери на ГЕРБ, свързани с компанията на границата “, разяснява Христо Даскалов в обществената мрежа.
Той прибавя, че са „ създали всичко допустимо да спрат реставрацията на „ Евролаб 2011 “ на „ Капитан Андреево “.
„ Това е отговорът на страната. Заедно с сътрудниците от „ Продължаваме промяната “ ще продължа да се боря към този момент от Народното събрание със схемите, които тровят и ограбват хората и които канализират голям финансов запас за пазаруване на избори. Но уволнението ми е знак, че имаме потребност от цялата ваша поддръжка, с цел да не се върнем назад в мрака, от който тъкмо започнахме да излизаме “, отбелязва още Даскалов, представен от bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР