Връщането на сем. Баневи ще бъде осъществено на 6 декември.

...
Връщането на сем. Баневи ще бъде осъществено на 6 декември.
Коментари Харесай

Николай Банев се връща у нас за Никулден, съпругата му Евгения отива при Иванчева

Връщането на сем. Баневи ще бъде осъществено на 6 декември. Това сподели пред публицисти основният прокурор Сотир Цацаров.
 Министерство на вътрешните работи снима къщата на Баневи и я сподели за наставление (снимки и видео)  Според прокуратурата Баневи
По думите му следва актуализиране на обвиняванията и задържане за 72 часа.

" Това, което ще подхващат сътрудниците от Специализираната прокуратура е незабавни дейности - ново обновено обвиняване, задържане за 72 часа и неотложно искане за непрекъснато задържане ", съобщи Цацаров.

„ Полетният график е одобрен и е работа на Групово дело „ Охрана “ към Министерство на правораздаването. За нас е значимо самото идване и организацията, която е обвързвана с по-нататъшните дейности по следствието “, добави основният прокурор, представен от " Фокус ".

Информацията за връщането на Баневи беше обявена импровизирано преди дни. Според нея децата Евгения и Николай Банев няма да се върнат в София, тъй като учат в чужбина. Баневи упълномощили на познатия им проектант Димитър Дюлгеров да продаде картини от вкъщи им в Бояна, с цел да платят на френския си юрист и да си оправят задълженията.

Двамата са разследвани по отношение на приватизацията на цех „ Полимери “ АД и за заграбване и данъчни закононарушения в интервала 2010-2011 година

В края на октомври шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев сподели, че делото против двамата ще онагледи " бандитската приватизация " и " обезкостяването " на цех " Полимери ". Според прокуратурата източването на предприятието станало, откакто клиентите на сдружението били принуждавани да превеждат пари за направени покупки по сметките на офшорни компании. Установени били и случаи на взимане на пари от касата на предприятието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР