Връщането на познатия герой на Харисън Форд в Индиана Джоунс

...
Връщането на познатия герой на Харисън Форд в Индиана Джоунс
Коментари Харесай

Индиана Джоунс и реликвата на съдбата очарова и българската публика

Връщането на познатия воин на Харисън Форд в " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", пети подред от поредицата за археолога Джоунс, се хареса и на българските фенове, сочат систематизираните данни от киносалоните. Новата порция завършения на героя, прочут с шапката и камшика си, е гледана от тъкмо 24 236 фенове, като приходите от билетите им са 332 300 лв..

На втора позиция след предишния петък е анимацията " Стихии ", в която във фантастичния град Стихиопол живеят огнени, водни, земни и въздушни същества. Приятелството сред Пламена и Лей, което трансформира визиите им за значимите неща, са споделили към този момент 36 959 фенове, като за трите седмици в кината приходите са 432 337 лв..

Трето място заема втората премиера от предишния уикенд - " Руби Гилман: Тийн Кракен ". Анимацията за големите и страховити същества, които пазят океаните от русалките, е гледана от 3 310 фенове и има 33 588 лв. в първия си уикенд у нас.

Четвърта подред е комедията " Без неприятни усеща " с Дженифър Лорънс в основната роля. Задачата, която си е сложила героинята ѝ - да изкара от тийнейджърската му черупка към този момент порасналия Пърси, е проследена от 8 158 фенове, а приходите на компания за 10 дни в кината са 97 946 лв..

Пета позиция заема украинската анимация " Мавка: Горска ария ". Запознанството на Мавка с надарения млад музикант Лукас, което я изправя пред неосъществим избор сред любовта и отговорностите си като страж на Извора, са видели към този момент 6 349 фенове, а за двете седмици на екраните приходите са 65 566 лв..

На шесто място в топ 10 е анимацията " Спайдър-мен: През Спайди-вселената ", продължение на първия филм от 2018 година. Завръщането на Майлс Моралес като избавител на всички светове са гледали към този момент 55 010 фенове, а за петте седмици на екран кино лентата има 636 915 лв. доходи.

Седма позиция е за " Трансформърс: Възходът на зверовете ", продължение на " Бимбърли " от 2018 година. Възраждането на античния спор сред Автоботите и Десептиконите на Земята са проследели общо 35 090 фенове, като за месец в кината кино лентата има 473 852 лв. доходи.

Осмо място заема екшънът " Светкавицата ", спин-оф на " Лигата на справедливостта " от 2017 година. Последствията от решението на Бари Алън, който благодарение на суперсилите си се връща обратно във времето, са гледали общо 16 972 фенове, а приходите за трите седмици у нас са 219 137 лв..

Девето място измежду най-гледаните филми е за трилъра " Торбалан ", основан по описа на Стивън Кинг. Ставащото в къщата на дребните Сейди и Сойър след докарването на ужасяващото създание, криещо се в дрешника, е забелязано към този момент от 26 815 фенове, а за петте седмици в кината има 311 368 лв. доходи.

На десета позиция е " Бързи и гневни 10 ", който е към този момент съвсем два месеца в кината. Филмът на Вин Дизел е гледан от 201 456 фенове и има 2 774 039 лв. от билетите им.

Извън първите 10 най-гледани кино лентата е третата премиера от предишния петък. Френската драма " Пленително пътешестване ", разрастваща се към пътешестване с такси из Париж, е гледана от 56 фенове и има 1 042 лв. от билетите им.

През предишния уикенд в киносалоните са били общо 38 493 фенове, като двама на всеки трима са предпочели последната роля на Харисън Форд като Индиана Джоунс. Миналата година по същото време в кината са били общо 52 000 фенове, като двама на всеки трима са предпочели " Миньоните 2 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР