Връщането на мандата от страна на ИТН показва единство

...
Връщането на мандата от страна на  ИТН показва единство
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Цената ще е неописуема при продължаване на този парламент

„ Връщането на мандата от страна на " " Има Такъв Народ демонстрира единение с националния глас, който не желае ръководство, което да колаборира с партиите на статуквото “. Това сподели пред БНР, длъжностен министър председател в интервала 1994 - 1995 година.
По думите ѝ „ пародията, която се разиграва от тези, които би трябвало със примирение да изоставен властта, основава чувството, че Бойко Борисов желае да го замонашат “.
 Ренета Инджова: Мислете за мен като за човек, който упражнява власт, а не я употребява (ВИДЕО) Ренета Инджова: Мислете за мен като за човек, който упражнява власт, а не я употребява (ВИДЕО)
Откакто освободихме площада от митингите, ми споделиха, че огромна опашка се реди пред Министерски съвет. Аз, като знам, че Борисов на " Бо...
„ Който пипне мандата и си фантазира, че ще го употребява с цената на това да сътвори избавление за тези, които не престават да издевателстват в лицето на ГЕРБ, ще платим още по-голяма цена. Ако се желае да се продължи този парламент, цената ще бъде неописуема. Предсрочни избори или избори до дупка. От гледането на какво се случва този път българите няма да разхвърлят гласовете си. Този път ще гласоподават свястно “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР