Връщането на картата за една линия за пътуване в градския

...
Връщането на картата за една линия за пътуване в градския
Коментари Харесай

Фандъкова определи като справедлива стъпка връщането на картата за една линия в градския транспорт

Връщането на картата за една линия за пътешестване в градския превоз е обективна стъпка, разяснява кметът на столицата Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска пред публицисти, откакто ревизира ремонтите действия на постройка на учебно заведение в Люлин.

Предстои на следващия ден Столичният общински съвет (СОС) на постоянното си съвещание да гласоподава смяната, която бе призната от комисията по превоза през вчерашния ден. Общинските съветници ще обсъдят и гласоподават промени в транспортната разпоредба, свързани със средствата, които се отпускат от Министерския съвет като обезщетения за цените на транспортните документи.

Фандъкова посочи, че тези средства би трябвало да покрият разликата сред цените на картите, оповестени от общината, и пониженията, оповестени с решение на Министерския съвет. 

Според кмета на София решението на кабинета да подкрепи локалната власт, с цел да се понижат цените за пътешестване с публичен превоз, е добра мярка. Фандъкова обаче изрази вяра да няма съществени промени в наредбата, обвързвана с транспортните документи, тъй като тя е обвързвана с огромна промяна в градския превоз.

Това е огромна промяна, която бе направена с новата тарифна политика и всяка смяна в нея би довела до смяна в планове и в идващите стъпки, посочи Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

С измененията в транспортната разпоредба, която ще разиска СОС на следващия ден, се понижават цените на картите за възпитаници и студенти от 20 лв. на 15 лв., а на докторанти от 35 лв. на 15 лв. за интервала за интервала от 1 февруари 2023 година до 31 декември 2023 година Освен това се разрешава безплатното пътешестване на деца от 7 до 10-годишна възраст в градския превоз. За интервала от 1 февруари 2023 година до 31 декември 2023 година цената на годишната карта за всички линии е 180 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР