Връщането на Херсон под контрола на киевския режим е изключено.

...
Връщането на Херсон под контрола на киевския режим е изключено.
Коментари Харесай

Херсонска област повече няма да бъде част от Украйна

Връщането на Херсон под контрола на киевския режим е изключено.
Това съобщи кореспондентът на PolitNavigator, цитирайки казаното пред кореспонденти от заместник-началника на регионалната военно-гражданска администрация Кирил Стремусов.

Той назова украинското държавно управление нацистко и акцентира, че при подобен режим жителите на района нямат общо.

„ Въпросът за връщането на Херсонска област назад към нацистка Украйна е изключен. Това е невероятно ", безапелационен бе той.

" Херсонска област ще се развива стопански. Киев към този момент няма да може да постанова своята грозна нацистка политика на нашата земя, ориентирана към заличаване на хората и тяхната еднаквост “, сподели Стремусов.

Заместник-началникът на администрацията разгласи и прекосяването на района към зоната на рублата от 1 май.

„ Не единствено преход към рубли. Вероятно знаете, че през последния месец Пенсионният фонд, хазната освен напуснаха територията на Херсонска област, само че и бяха трансферирани някъде. Съответно хората останаха без заплащания, без парично предложение ", описа той.

" Ето за какво от 1 май планираме да въведем зоната на рублата, с цел да помогнем на първо място на пенсионерите, обществено незащитените пластове от популацията и, несъмнено, държавните чиновници ", изясни СТремусов.

" Планираме изцяло да преминем към рубли през идващите четири до пет месеца. Сега се обмислят двойни цени - това са цени в рубли и в гривни ”, сподели Стремусов в ефира на телевизионния канал „ Россия 1 “.

Според някогашния народен представител на Върховната Рада, херсонския политик Алексей Журавко, преходът към зоната на рублата е насилствена мярка, защото украинският режим де факто към този момент е изоставил Херсонска област:

„ Това е наложително решение, защото Киев блокира циркулацията на гривна, доколкото е допустимо, във всички области на комерсиалната и икономическа активност. "

" Всъщност Киев изостави Херсон със своите дейности. Ето за какво, в случай че положите верните старания и работите в детайли с финансистите, тогава в границите на седмица и половина можете елементарно да преминете в зоната на рублата ", сподели той.

" В някои финансови институции обменът на рубли към този момент е в ход, рублата стартира да циркулира. За себе си мога да дам образец, че мога да мина, и да сменя с рубли и така нататък ", съобщи някогашният народен представител.

Руският сенатор Сергей Цеков също не се съмнява в бързия преход на Херсон към рубли. Според него по-късно в района може да се организира референдум за прокламиране на самостоятелна от Киев република:

„ Помните ли какъв брой бързо преминахме към рубли през 14-та година? Само за няколко месеца. Тъй като това въобще не е проблем, може да се направи доста бързо ", съобщи той.

" Що се отнася до действителността на образуването на нова република, това е действително. Ако се организира референдум и болшинството от жителите на Херсонска област гласоподават за основаването на Херсонската национална република или просто Херсонската република, това е реалистично в обстановката, която се развива сега ", сподели още политикът.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР