Връщането на ГЕРБ и ДПС в управлението е подмяна на

...
Връщането на ГЕРБ и ДПС в управлението е подмяна на
Коментари Харесай

Иван Таков: БСП се опитва да налага добри решения, но войната в коалицията е пагубна

Връщането на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството е замяна на вота на българите, декларират в публична позиция социалистите от регион " Изгрев "

Българска социалистическа партия се пробва да постанова положителни решения, само че войната в обединението е пагубна. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков пред партийния актив на областен съвет в " Изгрев ", на който участва и неговият заместител в столичната организация на социалистите Иван Пешев. По време на събранието ръководителят на Българска социалистическа партия в регион " Изгрев " Цветелин Софрониев прочете, а по-късно членовете одобриха и позиция в поддръжка на държавното управление, оповестиха от пресцентъра на партийната конструкция.

За към 60 дни Иван Таков направи над 20 визити на събрания на районните организации на социалистите в София, на които дава отговор на въпроси на партийните членове.

" Много е значимо по какъв начин Българска социалистическа партия ще излезе от това ръководство, без значение по кое време ще се случи. В момента, за благополучие, партията стои настрана от войната сред два от сътрудниците в обединението, които се заливат с кофи мръсотия, сподели Иван Таков пред социалистите в " Изгрев ". - Такова държание на партии, които са част от ръководството, е пагубно. Подобни дейности разрушават доверието в институциите и партиите. Те са доста нездравословни за всички нас, които се занимаваме с политика. Българска социалистическа партия се пробва да постанова решения, положителни обществени ограничения в интерес на жителите. Но вниманието на всички сега е ориентирано към войната сред " Продължаваме промяната " и " ИТН ", вместо към актуализацията на бюджета, която следва да бъде гласувана на второ четене ".

В формалната позиция, която социалистите от регион " Изгрев " одобриха на събранието те са безапелационни, че връщането на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството е замяна на вота на българите. " Българската социалистическа партия пое своята отговорност и с опит и поредност се включи директно в държавното ръководство. По нейна самодейност се стигна до нарастване на приходите и пенсиите, до безплатните детски градини и ясли, до подкрепяне на младите фамилии, бизнеса и земеделските производители, до приемане на поредност антикризисни ограничения за превъзмогване на последствията от връхлетелите страната ни рецесии, до отбягване на директна интервенция във войната в Украйна, безапелационни са те. - И вместо партиите в ръководството да се съсредоточат върху проблемите на българите, една от тях - " ИТН ", съобщи гласувалите за нея стотици хиляди хора, в опит да възвърне мракобесието, превзело страната ни повече от десетилетие. В ход е замяна на националния избор за връщане на ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт в коалиция с " ИТН " и " Възраждане ".

Ето и цялостния текст на позицията на Районния съвет на Българска социалистическа партия в " Изгрев ":

Връщането на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството е замяна на вота на българите

Съставянето на актуалното държавно управление през декември предходната година беше мъчно, само че отговорно държание на участниците в него, беше исторически казус от четири партии, само че по този начин пожелаха българите, беше политически компромис, само че с ясно сложени цели!

А рецесиите, които трябваше да се овладеят, бяха доста - Covid пандемия, финансова, обществена, енергийна, продоволствена, геополитическа, а след това и войната в Украйна.

Българската социалистическа партия пое своята отговорност и с опит и поредност се включи директно в държавното ръководство. По нейна самодейност се стигна до нарастване на приходите и пенсиите, до безплатните детски градини и ясли, до подкрепяне на младите фамилии, бизнеса и земеделските производители, до приемане на поредност антикризисни ограничения за превъзмогване на последствията от връхлетелите страната ни рецесии, до отбягване на директна интервенция във войната в Украйна.

И вместо партиите в ръководството да се съсредоточат върху проблемите на българите, една от тях - " ИТН ", съобщи гласувалите за нея стотици хиляди хора, в опит да възвърне мракобесието, превзело страната ни повече от десетилетие. В ход е замяна на националния избор за връщане на ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт в коалиция с " ИТН " и " Възраждане ".

Ние, социалистите от регион " Изгрев " в София, знаем и помним по какъв начин сами отстранихме ГЕРБ от локалната власт преди три години и от какво отървахме жителите на региона, и ще създадем всичко допустимо да не ги допуснем още веднъж.

Подкрепяме изцяло решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия от 12 юни и присъединяване ни в ръководещата коалиция!

Подкрепяме изцяло Председателя на Българска социалистическа партия, Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия и управлението на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " в диалозите и напъните им дружно с другите партии от ръководещото болшинство за разработване на стратегия за по-нататъшното ръководство на страната в границите на сегашната коалиция.

Призоваваме всички здравомислещи хора да запазим и развием това, което дружно постигнахме предходната година - нормалността в страната ни!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР