Връщам се, за да участвам в същата война, но с

...
Връщам се, за да участвам в същата война, но с
Коментари Харесай

Иван Калчев - Глиги: Връщам се, за да участвам в същата война, но с други средства - Интервю

Връщам се, с цел да вземам участие в същата война, само че с други средства. Това сподели, Иван Калчев - Глиги в изявление, което даде за OFFNews, незабавно след завръщането си от Украйна.

Българският доброволец в Украйна е претендент в листите на Демократична България в София в 23 МИР (преференция 32) и в 24 МИР (преференция 23).

Аз желаех да съм финален в двете листи. Ако не можеш да събереш 5000 души да те последват, къде си тръгнал, разяснява Глиги.

Войната в България е против същия зложелател - Кремълската империя, България е обхваната от пипалата на някогашната тоталитарна руска страна, които управляват стопанска система и политика. В последна сметка войната в Украйна стана допустима, благодаредние на тръбата Турски поток, която Бойко Борисов построи с наши пари, сподели Глиги.

Как е мина украинската контраатака, в която Глиги беше в челните редици? Как бягаха руснаците? Как се отнасят украинските военни към пленените руснаци? Как се живее, когато върху теб падат снаряди? И, несъмнено - какви ще са първите дейности на Глиги, в случай че стане народен представител - за всичко това изгледайте изявлението.

И не забравявйте да се абонирате за.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР