Връщам се към онова, което различните парламентарни групи изказаха в

...
Връщам се към онова, което различните парламентарни групи изказаха в
Коментари Харесай

В последния момент: И ДПС издигнаха кандидат за председател на НС

" Връщам се към това, което другите парламентарни групи изрекоха в декларациите си. Всички призоваваха за единодушие и разговор в тези спешни времена. Самите ние като народни представители към момента не сме подготвени да чуваме и разбираме какво ни приказват нашите съперници. Съгласието и обеднинението го рзбираме единствено към личната ни справедливост и истина, вместо да търсим в това число и правотата на съперниците. Уроците не са научени и поуките не са извлечени за последните 4 избора за година и половина. Българският народ всякога избираше фрагментиран парламент и не позволяваше на нито една партия да има лично болшинство ", сподели той.

 

" Основната задача на политицте и институциите е да решаваме проблемите на хората, което стартира с решаването на главния проблем - неналичието на разговор ", безапелационен бе Карадайъ.

 

" Много е елементарно да се каже " аз ще бъда съпротива " и в един миг с една съответна тематика да се опитваме да сътворяваме рецесия в Народното събрание. Тепърва ни следва да създадем с тази конструкция на Народното събрание, по волята на суверена, да търсим болшинства. Ако успеем да намерим това болшинство, което може да излъчи годно и устойчиво държавно управление, още по-добре би било в тези спешни времена ", счита водачът на ДПС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР