Враждебните настроения в Сплит, Хърватия, преди мача на Левски с

...
Враждебните настроения в Сплит, Хърватия, преди мача на Левски с
Коментари Харесай

Фен на Левски в Хърватия: Местен моторист заплаши, че ще ни режат главите

Враждебните настроения в Сплит, Хърватия, преди мача на Левски с Хайдук от втория квалификационен кръг на Лига Европа, не престават. Фен на Левски, които е в хотела на „ сините “, показа, че локален моторист е заплашил, че ще „ режат главите “ на българските ентусиасти, уточни Дарик. Именно поради изключителното състояние последователите на отбора от Герена не престават да стоят като заложници в хотела си.

Напрежение сред почитатели на Левски и агитки в Хърватия - пердах, ранени и арести
 
" При излизане от хотела, моторист сподели, че ще ни режат главите. Полицай ни изясни, че това са наркомани, които даже няма да вървят на мач и сподели, че може да ни нападат когато и да е и по тази причина по-добре да не напущаме хотела. Той сподели, че в прилежащ хотел са нападнали други хора с тръби и за наша сигурност е по-добре да не напущаме хотела “, сподели Светлозар от София.
 
В нощта на сряда имаше конфликти сред локални и български почитатели. При случаите пострадаха последователи на Левски. Бе запалена и кола на ентусиастите на „ сините “. След случилото има 20 арестувани българи. Те към момента не са освободени.

6 българи са в болница, а 20 са задържани в Задар преди мача сред Левски и Хайдук
 
Мачът сред Хайдук и Левски е довечера от 21:30 ч. Срещата ще може да следите с Gong.bg, на GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и по Дарик радио.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР