Враждата между Стефанос Циципас и Ник Кирьос определено се оказва

...
Враждата между Стефанос Циципас и Ник Кирьос определено се оказва
Коментари Харесай

Циципас: Тенис подходът на Кирьос е неграмотен и му липсва уважение; това не е баскетбол

Враждата сред Стефанос Циципас и Ник Кирьос несъмнено се оказва златна мина за Netflix, които през предишния сезон снимаха поредицата " Breakpoint ", която имаше за цел да наблюдава живота в Тура на най-хубавите състезатели и да ни ги покаже в светлина, която в никакъв случай до момента не сме виждали. Разбира се, то продуцентите взеха решението Кирьос да бъде едно от главните лица в продукцията, имайки поради по какъв начин несъмнено австралиецът е един от най-атрактивните играчи, които също така в никакъв случай не се опасяват да изкажат мислите си на глас.

Изглежда обаче Циципас не е почитател на държанието на своя сътрудник още преди да се стигне до техния конфликт на Уимбълдън, след който двамата си размениха много тежки реплики по време на своите конференции. Тогава гъркът съобщи, че бъдещият финалист в шампионата има зла страна в себе си и може да бъде рисков даже за своите близки, до момента в който Ник отвърна, че актуалният номер пет е отстъпчив и никой в съблекалнята не го харесва.

От през вчерашния ден обаче имаме още един нов колорит във взаимоотношенията сред Циципас и Кирьос, който се дължи на следното изявление от страна на тогавашния първенец на финалите на ATP:

" Той придвижи присъщото за баскетбола (NBA) държание в тениса. Бих описал неговият метод за игра на тенис като " необразован ". Това е кавалерски спорт, в който уважението значи всичко. Ние не играем баскетбол " - разяснява Стефанос пред камерите на Netflix, а изявлението му бързо събра голям брой отрицателни реакции и даже някои го упрекнаха в расизъм по отношение на неговия сътрудник.

Comentários a isto
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР