Враждата между Майкъл Джордан и Айзея Томас е добре известна,

...
Враждата между Майкъл Джордан и Айзея Томас е добре известна,
Коментари Харесай

Интересно разкритие за тъмната страна на Майкъл Джордан

Враждата сред Майкъл Джордан и Айзея Томас е добре известна, само че ето, че в този момент се появи и аудиозапис, който още по-силно разпалва тази забавна тематика. В подкаста The Dream Team Tapes журналистът Джак МакКелъм показа адуио клип, който, съгласно медиите в Съединени американски щати, е живо доказателство за омразата на Въздушния към Айзея Томас. Нещо повече, записът е показан като удостоверение, че Еър Джордан е поискал намерено пойнт гардът на Детройт Пистънс да не бъде включен в така наречен Dream Team на Съединени американски щати за Олимпийските игри в Барселона през 1992 година.
Audio of Michael Jordan admitting that he told Rod Thorn that he wouldn't play on Dream Team if Isiah Thomas was on the team pic.twitter.com/TXI27fRFhV
— Viral Sports (@NotScTop10plays) May 25, 2020 Томас фактически не попада в “Дрийм тима”, а във въпросния аудиозапис Джордан споделя, че няма да играе на форума в Барселона, в случай че Айзея Томас е част от състава на Team USA. Намесени в аудио клипа са също имената на президента на комитета по селектиране на националния тим на Съединени американски щати по това време Род Торн и легендата Чарлз Баркли.  Томас за враждата с Джордан: Печелех от самото начало против него, за какво да се нервирам “Род Торн ми се обади. Казах му: “Род, няма да играя, в случай че Айзея Томас е в отбора”. Той ме увери: “Знаеш ли какво? Чък (Чарлз Баркли - б.р.) не желае Айзея. Така че Айзея няма да бъде част от отбора”, споделя Джордан в аудиозаписа или най-малко това е версията, показана от американските медии, защото точните думи на Въздушния не се чуват и схващат напълно добре.

Колаж: clutchpoints.com
ПЪЛНИЯ ЕПИЗОД НА ПОДКАСТА МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР