Враждата между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл е много по-отдавна,

...
Враждата между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл е много по-отдавна,
Коментари Харесай

Меган за Кейт: “Тя беше ужасно ГРУБА с мен”

Враждата сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл е доста по-отдавна, в сравнение с предполагахме. Това излиза наяве от записките на принц Хари, които от 10-ти януари към този момент са налични за необятната публика.

В книгата, озаглавена " Резерва ", Хари разказва в детайли разногласието, зародил сред Кейт и Меган, поради мнения, които Меган сякаш е направила по време на третата бременност на Кейт. Според записките на Хари, Кейт е поискала опрощение на помирителния чай през юни 2018 година сред двете кралски двойки в двореца Кенсингтън.

Според записките на Хари чаят е бил подготвен, с цел да поправи телефонен диалог, който Меган и Кейт са провели седмици преди сватбената гала на Меган и Хари през май 2018 година Хари написа, че по време на диалога Меган е предположила, че Кейт има " бебешки мозък ", откакто Кейт е не запомнила незначителна детайлност. По това време Кейт е бременна с принц Луи.
   View this post on Instagram

 

" Ти говореше за моите хормони. Ние не сме задоволително близки, с цел да приказваш за моите хормони ", споделила Кейт на Меган по време на срещата по-късно. Хари споделя, че принцесата на Уелс била толкоз ядосана, че стискала мощно страната на стола си и пръстите й побелели.

В записките си Хари споделя за объркването на Меган от " афектираната " реакция на Кейт и споделя, че тя постоянно приказва с приятелите си по този метод. Хари написа, че Уилям показал Меган и споделил, че нейният " недодялан " коментар не е методът, по който се вършат нещата във Англия. Тогава Меган споделила на Уилям " да си махне пръста от лицето й ".

В същата глава Хари написа, че на сватбата му с Меган Уилям и Кейт са преместили табелките си и са сменили местата си. Според Хари той и Меган са спазили американската традиция да слагат двойките една до друга, само че прибавя, че Уилям и Кейт са упорствали двойките да седят поотделно.

" Наистина ли се стигна дотук? Да си викаме един на различен за табелки и хормони? " написа Хари в книгата си.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР