Враждата между Интер и Ювентус в Италия несъмнено е най-цветущата

...
Враждата между Интер и Ювентус в Италия несъмнено е най-цветущата
Коментари Харесай

Интер иска да удари Ювентус под кръста с помощта на Пауло Дибала

Враждата сред Интер и Ювентус в Италия безспорно е най-цветущата в тамошния футбол, защото двата тима от десетилетия си оспорват първите места и нерядко си подливат вода за разнообразни прехвърляния. Особено сериозен обаче би бил ударът под кръста за „ остарялата госпожа “, в случай че любимецът на публиката Пауло Дибала реши да подпише с „ нерадзурите “. Именно това твърди вестникът Gazzetta dello Sport в днешното си издание.

Дибала има контракт с Юве до края на сезона, а договарянията за нов договор с нападателя не се движат по проект. Дори от управлението оповестиха, че всеки самичък би трябвало да заслужи парите си преди да слага условия.

Техничният голмайстор не се любува изключително на играта си през миналите няколко сезона, като даже няколко тежки травми го удариха по душeвността.

Агентът на Пауло Дибала упорства в идващия му контракт да види сумата от €10 млн. на година, което би било нарастване с близо €3 млн. на сегашната му заплата. „ Бианконерите “ обаче пострадаха финансово с привличането на Кристияно Роналдо преди няколко сезона и точно изпразнената хазна принуди клуба да се раздели с португалеца през лятото.

В Интер също не се славят с най-стабилните финанси, само че опцията да завлечен най-ценното украшение на Ювентус сигурно звучи изкушаващо на управлението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР