Враждата между Гери-Никол и Дара приключи! Двете изпълнителки, които са

...
Враждата между Гери-Никол и Дара приключи! Двете изпълнителки, които са
Коментари Харесай

Гери-Никол И Дара Пак Се Изгладиха

Враждата сред Гери-Никол и Дара завърши! Двете изпълнителки, които са от Варна, загърбиха проблемите и заровиха томахавките.

Конкурентките и посочени за някогашни любимки на Криско още веднъж са близки и поддържат другарски връзки. Дара и Гери-Никол даже излизат да купонясват дружно, когато графиците им се засичат.

Само допреди няколко месеца двете изпълнителки не желаеха и да се поглеждат. Въпреки че отричаха да има свада сред тях, Дара и Яката дупара се подминаваха като пътен знак и не обелваха и една думи между тях.

Двете певачки към този момент взеха решение проблемите си и още веднъж могат да бъдат видяни да си шушукат по всемирски събития. В последните няколко дни Гери-Никол и Дара даже разгласяват общи фотоси в обществените мрежи, като с това демонстрират, че изцяло са преодолели премеждията си, написа „България днес“.

Студената война сред двете стартира малко откакто Гери разгласи, че Дара имитира държанието й. Набедената за плагиат певица внезапно прекъсна връзките си с Яката дупара, с която преди този момент беше първа приятелка, и отхвърли да се среща, приказва и пее дружно с Гери-Никол. Сега това към този момент е минало, двете приятелки са си дали прошка и всички можем да спим с леки сърца.

Гери обаче не може да стои мирна, без да се заяжда с някого. След като се сдобри с Дара, певицата скочи на Фънки, който я приземи на земята, откакто чу дебютното й осъществяване в шоуто „Като две капки вода“. Гери-Никол се превъплъти в облика на Лейди Гага, само че се показа извънредно зле и справедливо получи минимум точки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР