Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа.

...
Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа.
Коментари Харесай

Владимир Путин: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

„ Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа ”. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с водачите на фракциите в Думата, съобщи ТАСС. „ Неотдавна споделих: Нашият зложелател е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това в никакъв случай не се е случвало и няма да се случи ”, продължи съветският президент.

Според него опитите на врага да сплаши съветския народ имат противоположен резултат. „ Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общественост от хора, обединени от общи цели, без значение от етническите и религиозните особености. Имаме обща просвета, имаме нещо, което сплотява всички ни ”, посочи Путин.

 

Путин описа по какъв начин по време на президентските избори задгранични публицисти питали хората от комплицираните райони на Руската федерация: " Къде отивате? Не ви ли е боязън? " " А един възрастен човек им отговори: " Аз съм руснак, отивам там, където би трябвало да отида " - разказа обстановката президентът. Путин акцентира, че жителите на Русия са изпълнили своя дълг, гласувайки на изборите.

 

Обръщайки се към парламентаристите, Путин предизвести, че на съветските управляващи им е рано да почиват на лаврите си. " В живота на нашите хора има доста най-различни нелепости и несправедливости, започвайки от най-ниското равнище и завършвайки на най-най-високото. И ние не можем да седнем на лаврите си и да кажем, че всичко към този момент е минало ", акцентира президентът. " Трябва да обединим старания в ползите на страната. Трябва да работим дружно ", прибавя Путин.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР