Врагиня номер 1 за Нора Недкова, преди перукерката Вили Боршукова

...
Врагиня номер 1 за Нора Недкова, преди перукерката Вили Боршукова
Коментари Харесай

Врагиня №1 на Нора Недкова атакува Ергенът

Врагиня номер 1 за Нора Недкова, преди перукерката Вили Боршукова и Валентин Кулагин - Аниела Милушева се цани за участничка в най-новото телевизионно шоу "Ергенът ", което потегля по бТВ. Същата личност нашумя през годините като държанка на редица известни спортисти и освен, измежду тях Любо Ганев и пернишкия предприемач Димитър Борисов – Гърнето. Преди две години тя избухна със скандал против Нора Недкова,



Ще завоюва ли сърцето на фитнес инструктора Виктор?

От най-хубава другарка Аниела Милушева се трансформира във врагиня номер 1 за Недкова, откакто двете първо се подкрепяха в начинанията, а по-късно си изкараха кирливите ризи една на друга. Та същата ще води борба за сърцето на Виктор Стоянов - основния воин в риалити шоуто „ Ергенът “, което скоро ще се завърти по малкия екран.



С Любо Ганев имаха връзка - в миналото.

Дъщерята на шефа на Мултигруп е решила да се пусне в конкуренцията, защото сега сърцето й е свободно. „ Не съм рискова персона, само че боготворя надпреварите и спорта. Не инцидентно имах състезателен магазин ", изяснява Аниела. В сантименталното предаване тя ще влезе в открита борба с 20 девойки за сърцето на 31-годишният фитнес инструктор и модел Виктор. „ Имам пари и не съм от дамите, които ще вървят с мъже, с цел да ги спонсорират. Това не е годно за мен. Освен това, в случай че ми би трябвало нещо сама ще си го купя, няма да очаквам някой да го направи “, хвали се Анелина и се надява това да изиграе позитивна роля в присъединяване й в шоуто на бТВ.



Аниела не се популяризира като плеймейтка, само че пъчи гърдите.



А бяха приятелки с Норчето!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР