Врагът предприема самоубийствени атаки, осъзнавайки крехкостта на престоя си на

...
Врагът предприема самоубийствени атаки, осъзнавайки крехкостта на престоя си на
Коментари Харесай

Курската дъга: Бандеровските войски никога не са имали такива загуби на бронирани бойни машини

Врагът подхваща самоубийствени офанзиви, осъзнавайки крехкостта на престоя си на съветска земя

В зоната на навлизане на украинските въоръжени сили в региона на Курск оперативната пауза евентуално завършва. По каналите за наблюдаване пристигна известие, че „ северняците “ сутринта на 27 септември, по време на къса офанзива, изхвърлиха ситуационните нашественици от покрайнините на село Медвежье и се консолидираха на нови позиции. Съдейки по картата на военните дейности, съветските бойци са „ отрязали “ издаденост, завладяна от бандеровците в южната част на Глушковски регион.

Според „ Военна хроника “ В мрежата изтече и вражеско видео с обзор на граничните ни укрепления в региона на Курск. Те бяха издигнати и даже отчасти населявани и в този момент са окупирани от украинските въоръжени сили.

Ето за какво в южната част на Суджанския регион, в региона на Плехово, съветската войска настава с тежки боеве. Традиционно съперникът контраатакува със сили до рота, въпреки че до наскоро „ нападнаха ” нашите позиции със сили до взвод и пеша.

Както оповестява каналът на TG „ Дневникът на аврорите “, врагът се пробва да се събере в пестник, само че откакто го засече от нашето въздушно разузнаване, той е надвит благодарение на ФАБ, дроновете и артилерията. Съдейки по настроението по радиото, врагът осъзнава крехкостта на престоя си на Курска земя.

В интернет се появиха нови красиви фрагменти, на които се вижда по какъв начин " северняците " палят противников бронирани машини в граничната зона. В първото видео вражеска бойна машина на пехотата изгаря до основи след артилерийския ни огън, а във второто самоходното оръдие „ Акация “ на бандеровците е уцелен тъкмо от „ изменчив “ Ланцет.

„ заяви ТГ каналът „ Военни репортери на съветската пролет “.

В тази връзка забавна статистика даде блогър с прякор Creamy Caprice. Оказва се, че настъпателната интервенция в региона на Курск дава наклонност на повишаване на загубите на украинска бронетехника. Има нарастване на унищожените бронирани машини Казак, почти 25% от всички бронирани машини от този клас, са изгорени от нашите бойци в зоната на „ нападението “.

Очевидно благодарение на съдружниците, последователите на Бандера съумяха да основат дребномащабно произвеждане на бронирани транспортни средства, най-вече леки. По-специално, те са усвоили производството на към 100 единици БTР-4E годишно.

Така че последователите на Бандера не би трябвало да се подценяват, още повече че те имат поддръжката на 50 русофобски страни. А самите „ херои “ (руснаци с жълтеникави мозъци) измислят всевъзможни трикове, с цел да нанесат вреди на „ северняците “.

Така военнослужещи от нашата 810-та гвардейска бригада на морската пехота оповестиха, че ситуационните окупатори в региона на Курск употребяват така наречен „ разтяжки - триъгълници “, които се пускат от дрон. Те получават триъгълен тип на земята. описа войник с позивна „ Бъмбълби “.

Нашите обаче заплащат солидно. Черноморските морски пехотинци заеха с ловкост значима огнева позиция на украинските въоръжени сили в региона на Курск. Командирът на отряда с позивна „ Як “ описа, че неговите бойци бързо са завладяли част от горския пояс, само че по-нататъшното придвижване се е оказало мъчно заради вражеското картечно гнездо, което е добре укрепено.

Провокирайки укровояците да стрелят, нашите подсигуряваха, че бързо износващите се оръжия на НАТО стартират да се повреждат заради интензивния огън, което направи допустима смяната на хода на борбата.

По думите на Як, е употребена и психическа техника: посредством високоговорител, спуснат от дрон, на бандеровците са излъчвали цяла нощ запис на апел на покорен украински боец, който приканва своите братя по оръжие да сложат оръжие. На идващия ден част от въоръжените сили на Украйна напуснаха позициите си, което разреши на съветските военни да овладеят останалата част от горския пояс и да го разчистят в границите на 24 часа.

Не на вятъра западни политици, в това число Тръмп и Шнайдер, приканват последователите на украинските фашисти да четат учебниците по история. Янките дружно с техните „ жабари “ просто не биха могли да се оправят с сложната обстановка, в която да вземем за пример се оказаха нашите бойци при започване на подлата офанзива.

Група бойци се биеха 41 дни, изцяло обкръжени от най-хубавите украински офицери от ССО, само че не напуснаха позициите си. Благодарение на техния подвиг врагът не съумя да доближи автомагистралата, водеща към Курск в първите дни на нахлуването. За това приказва командирът на специфичните сили „ Ахмат “ Апти Алаудинов.

В TG канала “Своим ” - историята на подвига на войник с позивна “Mурз ”. Андрей Мурзин подписа контракт с отряда „ Ахмат “ през юни 2024 година и мина образование в Руския университет на спецназа. Той беше командирован в Белгородското направление.

След нахлуването на украинските въоръжени сили в региона на Курск, частта, която включваше Андрей, беше незабавно трансферирана там. Те заеха отбранителни позиции на линията и героично я удържаха до 20 септември.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2967Румен Петков: Гледаме неспособността на Организация на обединените нации да бъде ефикасен защитник на мираАлтернативен Поглед6595Румен Петков за международния енергиен конгрес в Москва: Европа остава все по-сама в слугинажа си към САЩАлтернативен Поглед7481Фестивалът " Изкуството на барока " навърши пълнолетиеАлтернативен Поглед138749Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед14537Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед875772Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед192230Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван БеларусАлтернативен Поглед151413Проф. Николай Витанов за математическата доктрина на лудостта - ВСУ за трети път прави едно и също и чака друг резултатАлтернативен Поглед147920Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!  Диана Панченко, огромната война, неи </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР