Връчването на третия мандат на БСП и важните точки от

...
Връчването на третия мандат на БСП и важните точки от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов обяви решението си за третия мандат

Връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия и значимите точки от дневния ред на Народното събрание разяснява пред депутатите от ГЕРБ-СДС водачът на партия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във включване от централата на партията.

„ Нас ни слагат в най-лесната позиция. Върховният ни орган е забранил да взимаме решение. До този миг нямаме покана. Те в този момент идват на това, за което от два месеца приказваме. Няма неприятно да има лидерски диспути. Вместо Корнелия Нинова да споделяше, че няма да поддържа държавно управление на, да каже да се съберат водачите и да решат при кой и при какви условия това може да се случи “, уточни той.

„ Ние това им го предложихме с държавното управление на проф. Габровски “, напомни Борисов. " Може да се беседва, само че нашата позиция ще е доста твърда, тъй като имаме решение на конгреса ", разясни водачът на.

" В тази нелека обстановка, те имат късмет да си създадат държавно управление. Демократична България и Политическа партия бяха в държавно управление с тях. Ако желаят, могат да си намерят поддръжка. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР