Врачанският зърновоз е виновен за тежкия инцидент на международен път

...
Врачанският зърновоз е виновен за тежкия инцидент на международен път
Коментари Харесай

ВИДЕО доказа: Врачанският камион е виновен за инцидента с падналия ТИР в дере на Е-79 край Ребърково

Врачанският зърновоз е отговорен за тежкия случай на интернационален път Е-79 край село Ребърково, при който гръцки ТИР падна в 200-метрова бездна. Това потвърждават фрагменти от видеорегистратор, оповестени в обществената мрежа. Катастрофата станала пред очите на Светослава Николова, която я снимала и споделила записа в една от огромните фейсбук групи за пътуващи. 
На фрагментите се вижда по какъв начин камионът, който пътувал в посока Враца, внезапно понижа скоростта, поради дупка на пътя. Най-вероятно заради техническа нередовност обаче, ремаркето му се поднесло на мокрия асфалт и навлязло в лентата за насрещно придвижване. Точно тогава от там идвал гръцкият ТИР, който бил изхвърлен от пътя и запратен в дерето.
Припомняме, че случаят стана в ранния следобяд в събота и за него заяви първо организация BulNews. 



При удара потърпевши и други два автомобила с монтанска регистрация. За благополучие съществено ранени хора няма. По време на рухването на камиона в пропастта, лидерът изпаднал от кабината, което най-вероятно избавило живота му. След случая той бе откаран в болница за обзор и проучвания, само че положението му е устойчиво. 
Друго   пък демонстрира мястото, където се приземил камионът. Смелчагата Васил Алексиев слязъл в дълбоката бездна и снимал голямото возило. По време на акцията по изтеглянето се наложило ТИР-ът да бъде рязан на части, с цел да бъде измъкнат от пропастта, а Е-79 беше затворен за над 5 часа.


 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР