Врачанският районен съд е постановил условна присъда от 10 месеца

...
Врачанският районен съд е постановил условна присъда от 10 месеца
Коментари Харесай

Условна присъда за врачанин, провесил жена през балкон

Врачанският областен съд е постановил условна присъда от 10 месеца затвор за локален мъж, провесил жена през балкон, заканвайки се да я убие.

От документите по делото излиза наяве, че битовите свадите почнали в средата на май месец предходната година. Първият път, когато П. Н. се заканил да умъртви В. М., бил на 16 май. Тогава с дамата се намирали наоколо до врачанския язовир „ Дъбника “. Незнайно за какво мъжът се разгневил и почнал да крещи по В.М. „ К*рво, в този момент ще те пребия” и „ Ще те хвърля в язовира и никой няма да те намери”. Всичко обаче свършило единствено със закани и дамата се прибрала в града.

Няколко дни по-късно подсъдимият и жертвата му се срещнали още веднъж, споделя BulNews. На 19 май 2018 година П. Н. бил в апартамент в града с дамата, като още веднъж напрежението посред им ескалирало. Този път гневният мъж стигнал до там, че сграбчил В. М. и я провесил през терасата на жилището. Ужасът бил огромен, тъй като обезумелият мъж непрекъснато ѝ крещял „ Да те хвърля ли през терасата, по какъв начин да те убия”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР