Врачанският окръжен съд потвърди взетата от Районния съд в Бяла

...
Врачанският окръжен съд потвърди взетата от Районния съд в Бяла
Коментари Харесай

Окончателно: Оставиха зад решетките Светлин Галинов от Бяла Слатина

Врачанският областен съд удостовери взетата от Районния съд в Бяла Слатина мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с обвинения Светлин Галинов.
От обява на организация BulNews обществото научи за безчинствата на престъпно проявения мъж, който макар тях бе на независимост. Галинов дружно с още двама бандити посегнаха на част от парцелите и дома на локалния предприемач Юлиян Димитров, като даже пробвали да пребият щерка му с бухалка.



Само 5 дни след обявата ни правораздавателните органи реагираха стремително и Светлин Галинов и в събота той беше задържан.



Събраните доказателства и осъществените експертизи от полицейските чиновници напълно потвърдиха жалбата на потърпевшия Юлиян Димитров. На Галинов и двама негови родственици бяха повдигнати обвинявания, а по-късно магистратите от Районния съд в Бяла Слатина желаеха мярка "задържане под стража ".
Днес Окръжният съд във Враца удостовери наложената мярка и удостовери обстоятелствата, изложени от медията ни още преди две седмици.
Галинов е упрекнат в това, че в съучастничество, като съучастник с други двама, е увредил непознати недвижими движимости, с което са породени имуществени вреди на стойност 1295 лева Престъплението е станало на 6 август в Бяла Слатина, когато са унищожени стъклопакетите на пет прозорци на питейно заведение, на три прозорци на фитнес зала и четири стъкла на прозорец на частен дом.
Според Наказателния кодекс, за това закононарушение се планува наказване „ отнемане от независимост “ до пет години.
Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР