Врачанският окръжен съд осъди Д.Т. на 1 година лишаване от

...
Врачанският окръжен съд осъди Д.Т. на 1 година лишаване от
Коментари Харесай

Съдът реши: Дилър на дрога от Козлодуй влиза за година в затвора

Врачанският областен съд осъди Д.Т. на 1 година „ отнемане от независимост “, която той ще изтърпява при първичен „ общ режим “ за държане за разпространяване на опиати. Наказанието е несъмнено въз основа на  постигнато съглашение сред Окръжна прокуратура – Враца и отбраната на мъжа.
Обвиняемият, който е осъждан, се е признал за отговорен в това, че на 6 юни т.г., към 17 часа, в землището на Козлодуй, в управлявания от него лек автомобил „ Мерцедес ", без съответно позволение, в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, е държал за разпространяване общо 21.92 грама високорискови наркотични субстанции - амфетамин и метамфетамин – на обща стойност от 627.30 лева
С утвърденото съглашение, за това закононарушение на Д. Т. е наложено дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, което той ще би трябвало да изтърпи при първичен „ общ “ режим.
Обвиняемият Д. Т. ще би трябвало да заплати направените по делото разходи в размер на 2 295 лева
Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно, не предстои на обжалване и митинг, и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР