Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде предадена на италианските

...
Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде предадена на италианските
Коментари Харесай

Предават на властите в Италия жената от Баница, склонявала чрез насилие жени към проституция

Врачанският областен съд през днешния ден постанови да бъде предадена на италианските управляващи българската гражданка М. Д. По отношение на нея е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Припомняме, че българката бе оповестена за търсене с европейска заповед за арест, издадена на 5 април 2022 година от Главната прокуратура в Катандзаро, Република Италия.



Тя е търсена от италианските управляващи за изтърпяване на наложено ѝ от тях наказване „ отнемане от независимост “ за период от 10 години и 3 месеца, с излишък 8 години, 2 месеца и 27 дни.
С влезнала в действие присъда от ноември 2021 година М. Д. е приета за отговорна в осъществяването на четири закононарушения по наказателния кодекс на Република Италия, изразяващи се в похищение на разположение и побой, осъществено на 24.06.2012 година в съучастничество с три лица; склоняване към и употреба на проституция, посредством потребление на закани и принуждение, осъществено към същата дата; побой също в съучастничество, осъществен през юни 2012 година и похищение на разположение и побой, още веднъж в съучастничество с други лица, осъществено в средата на юни 2012 година



Решението на Врачанския областен съд предстои на обжалване или протестиране в 5-дневен период от през днешния ден пред Софийския апелативен съд.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР