Врачанският общински съветник от групата на БСП генерал Валери Стаменов

...
Врачанският общински съветник от групата на БСП генерал Валери Стаменов
Коментари Харесай

Генерал Стаменов хвана в издънка общинарите за ремонта на светофарите във Враца

Врачанският общински консултант от групата на Българска социалистическа партия военачалник Валери Стаменов безусловно съкруши зам.-кметът Мария Попова, видя кореспондент на организация BulNews.
Вчера по време на сесията Попова трябваше да отговори на запитване, отправено предишния месец от Стаменов, за отпуснатите пари за нови светофари. Това се наложи поради гледище от страна на Стаменов квалифицираният отговор да бъде прочетен пред медиите и поради неналичието на Калин Каменов в залата на общинския съвет.
След близо 5 минути пояснение от Попова за належащо изменение на подробния организационен проект в града и какви процедури се приготвят, Стаменов не устоя и скастри зам.-кметицата.
„ Приемам това което казвате, само че можеше да го извършите единствено с едно изречение „ Не е направено нищо “, съобщи съветникът.
„ Незнам за какво трябваше да ми пишете две страници с пояснения, от които излиза наяве, че нищо не е свършено. В края на 2016 година ние трябваше да осъществим директивата на Европейския съюз да подобрим пътното придвижване, нещо което не направихме. Второто, което разбрахме е, че до края на годината ремонт на светофарните уредби няма да се направи. Надявам се идната, последна година от този мандат, най-малко предизборно да се направи нещо, тъй като светофарите не са пипани от 15 години “, отсече Стаменов.
На предходната сесия съветникът изиска информация от кмета да каже дали оптимизацията на светофарите ще успее да се извърши до края на декември тази година. Тогава съветникът напомни, че за задачата от локалната администрация бяха отпуснати над 224 000 лв.. Срокът на ремонта бе до края на годината, по кое време обаче ще стартира работа по светофарите фактически не е ясно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР