Врачанският футболен клуб „Ботев“ започна днес подготовка с 21 футболиста.

...
Врачанският футболен клуб „Ботев“ започна днес подготовка с 21 футболиста.
Коментари Харесай

Ботев/Враца/ започна подготовката си с 21 футболиста /снимки/

Врачанският футболен клуб „ Ботев “ стартира през днешния ден подготовка с 21 футболиста. Сред тях бе и Валери Божинов. Преди първото занятие отец Галин направи водосвет за здраве и шанс на тима през пролетния полусезон. Кметът на община Враца Калин Каменов, който е и ръководител на УС на клуба, пожела на играчите сполучливо показване, да се пазят от травми и картони, и да се сбъдне пожеланието на Божинов – отборът да стигне до бараж за Лига Европа. На стадиона почитателите посрещнаха момчетата на Сашо Ангелов с овации.
Новите в тима към този момент са трима – естонският национал Тревор Елхи, който ще се причисли към състава малко по-късно, френският вратар Юго Коантар, пазил за последно в „ Струмска популярност “ и халфът на „ Верея “ – Симеон Мечев, играл за врачани при предходното им влизане в елита. Има и двама нови на проби.
Групата включва: Красимир Костов, Христо Митов, Юго Коантар – вратари, Андреас Васев, Мариян Иванов, Венцислав Керчев, Костадин Гаджалов – бранители, Даниел Гаджев, Йордан Апостолов, Емил Стоев, Георги Вълчев, Иво Михайлов, Спас Георгиев, Валери Божинов, Петър Атанасов, Симеон Мечев, Даниел Генов, Валери Домовчийски, Виктор Василев, Иван Велчев – халфове и нападатели.
Част от тима не са към този момент Юлиан Ненов, Иван Колев, Атанас Фиданин и вратарят Николай Банков.
Подготовката до лагера в Алания ще бъде във Враца. В турския курорт ще има 4 контроли, като с изключение на с украинци и македонци, ботевци най-вероятно ще мерят сили с тимове от Сърбия и Русия.
Наставникът Сашо Ангелов прикани и медиите да бъдат по-активни при явните съдийски ощетявания на тима, довели до плячкосване труда на неговите ученици. Според него класиране в Топ 6 не е изключено. Той подсигурява, че положителната работа в клуба ще продължи, а най-после ще се видят резултатите.
"Валери ми даде обещание, че ще остане в тима, стига някой клуб да не му предложи някаква баснословна сума, която не може да се откаже ", отговори Сашо Ангелов на въпрос дали Божинов ще продължи да играе за „ Ботев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР