Врачанският "Боен клуб Сила" изпрати двама свой състезатели на Балканско

...
Врачанският "Боен клуб Сила" изпрати двама свой състезатели на Балканско
Коментари Харесай

Врачанският Боен клуб Сила спечели два медала на Балканско първенство по ММА в Гърция

Врачанският "Боен клуб Сила " изпрати двама собствен състезатели на Балканско състезание, което се организира в събота и неделя в гръцкия град Серес.
Петкратният Балкански първенец Цветомир Тодоров игра за Българският народен тим в категория 66 кг при юнушите, а Николай Цветков в категория 49 кг при момчетата.
С доста добра техника на финала единствено за 35 секунди Цветомир Тодоров отхвърли съперника си с ослепителен "Армбар ". Така той за шести следващ път стана Балкански първенец.
Николай Цветков не съумя да надвие своя конкурент и отстъпи на финала, откакто беше заключен с "Анаконда ". Той се окичи с сребърен орден, който бе приемлив за дебютът му на интернационално съревнование.
Треньорският екип е удовлетворен от представянето на двамата бойци. За тяхното положително показване работиха треньорите Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров. Младите очаквания на "Боен клуб Сила " получиха поздравления от ръководителя на Българска Федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.
Българският народен тим съумя за шести следващ път да стане отличник на Балканите като съумяха да завоюват 16 златни,14 сребърни и 2 бронзови медала. Албания останаха на второ място, домакините от Гърция на трето, а тимът на Черна гора на четвърто място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР