Врачанските общински съветници обсъждат бюджета за 2018 година в луксозен

...
Врачанските общински съветници обсъждат бюджета за 2018 година в луксозен
Коментари Харесай

Общински съветници умуват в луксозен хотел как да харчат парите на врачани

Врачанските общински съветници разискват бюджета за 2018 година в първокласен хотел, научи BulNews.bg. Каталясалите от неотклонен труд локални парламентаристи топнаха морни тела в спа оазиса на „ Медикус “ във Вършец.
Днес и на следващия ден локалните парламентаристи оглеждат заложените числа в документа от основния финансист на общината Румяна Маринова. Очаква се в границите на двата дни те да обсъдят и напълно да приготвят рамката на тазгодишния бюджет на общината.
Нощувките и храната на националните избраници са платени от бюджета на общинския съвет. Точно какъв брой пари обаче са изхарчени за „ усамотението” в спа хотела на сенаторите на този стадий се пази в цялостна загадка.
Първа и съществена точка в 2-двудневния семинар на врачанските съветници е Бюджет 2018. Очаква се обаче незабавно след цялостното му разискване парламентаристите да внесат и своите оферти по него. Едва откакто детайлно изчистят всяка една страна от Бюджет 2018 той ще бъде подложен на публично разискване. Очаква се в края на този месец ръководителят на общинския съвет Румен Антов да насрочи съвещание, на което към този момент бюджетът би трябвало да се прегледа в пленарна зала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР