Врачанските криминалисти разследват доста странните обстоятелства около смъртта на 64-годишна

...
Врачанските криминалисти разследват доста странните обстоятелства около смъртта на 64-годишна
Коментари Харесай

Шофьори във Врачанско изпаднаха в ужас като видяха от какво са кървавите дири след каруцата на Димитър

Врачанските криминалисти проверяват много странните условия към гибелта на 64-годишна жена от с. Чирен. Иванка Дамянова била наета от 81-годишния си съселянин Димитър Денов да събира сено през вчерашния ден, който бе един от най-горещите дни в целия Северозапад.

След като натоварили събраното сено в каруцата, дамата отказала да се качи дружно с дядото и тръгнала преди него пешком към селото. Димитър се върнал в Чирен, само че откакто Иванка не се прибрала тръгнал да я търси в неделя. Намерил помощничката си паднала в синор на равнища край черния път.

Жената не давала никакви признаци за живот и Денов решил, че тя е умряла в резултат на огромната горещина. Както обяснил по-късно пред ченгетата, опитал да качи тялото й върху сеното и като не съумял, я вързал с въже за каруцата и подкарал към Чирен. Щом обаче излязъл на асфалтовия път, преминаващи водачи забелязали ужасяваща панорама и незабавно се обадили в полицията.

Пристигналите на място видели какво ли не криминалисти били потресени като забелязали оставената кървава следа от влаченото тяло на дамата, която останала съвсем без облеклата си след близо 2-километрово влачене по черния път.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР