Врачански полицаи издирват двама, пребили младеж пред Буркана“, научи агенция

...
Врачански полицаи издирват двама, пребили младеж пред Буркана“, научи агенция
Коментари Харесай

Пиянски екшън пред „Буркана“! Двама спукаха от бой младеж във Враца, пратиха го в болница

Врачански служители на реда търсят двама, пребили юноша пред „ Буркана “, научи организация BulNews.
Екшънът се е разиграл на разсъмване през вчерашния ден. В районното ръководство на регионалния център постъпил сигнал. Обадилият се декларирал, че към 5 часа пред дискотеката в града двама са пребили 22-годишен юноша, който по неофициална информация е Анжело К. Подателят на известието допълнил, че в резултат на побоя младежът, който е познайник на полицията, е настанен за лекуване в болничното заведение.
Малко по-късно униформените са открили, че биячите са на 18 и 22 години. По непотвърдени данни двамата са синове на известни хора от Враца. При започването на багра се намесили дежурни служители на реда, които ги разтървали. В следствие обаче от болничното заведение подали сигнал за здравословното положение на Анжело. Тогава двамата бандити били оповестени за търсене, като на този стадий те се укриват от полицията. Органите на реда знаят доста добре кои са двамата баячи и е въпрос на време те да бъдат задържани.
По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане.
Скандалната дискотека „ The Jar “, по известна в региона като „ Буркана “, постоянно сменя името си. Това обаче не трансформира протичащото се пред нейната постройка съвсем всеки петък и събота. Според осведомени най-редовно пияни и дрогирани се млатят до кръв, само че тя към момента действа. В естествена европейска страна това не би било допустимо...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР