Врачански автобус помете жена със скъпарски "Мерцедес" в Монтанско, научи

...
Врачански автобус помете жена със скъпарски "Мерцедес" в Монтанско, научи
Коментари Харесай

Инцидент на пътя! Врачански автобус предизвика тежка катастрофа със скъпарски Мерцедес в Монтанско, щетите са големи

Врачански рейс опустоши жена със скъпарски "Мерцедес " в Монтанско, научи BulNews.
Пътният случай е станал през вчерашния ден. Около 17.40 часа в районното ръководство на Лом бил получен сигнал за злополука на кръстовището на ул. "Бенковски " и ул. "Съединение " във Вълчедръм. Пристигналият на място екип на Пътна полиция при районното ръководство на Лом открил, че са се блъснали лек автомобил "Мерцедес GLE 350Д 4 Matic " с монтанска регистрация, който бил ръководен от 49-годишна локална жителка, и рейс "Евобус о 550 " с врачанска регистрация. Автобусът е благосъстоятелност на компания и бил със 71-годишен лидер от Враца.
По първични данни, на нерегулираното кръстовище в града, с равнозначни пътища, лидерът на рейса лишил преимущество на лекия автомобил, който в резултат на удара излязъл вдясно отвън пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. Вследствие на случая са нанесени обилни материални вреди на колите, като за благополучие водачите не са получили пострадвания. Пробите им за приложимост на алкохол са негативни.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и формирано досъдебно произвеждане. На лидера на рейса е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата, а работата по случая продължава районното ръководство в Лом.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР