Врачанската прокуратурата и полицията представиха на брифинг днес подробности за

...
Врачанската прокуратурата и полицията представиха на брифинг днес подробности за
Коментари Харесай

Обраха инкасо автомобил във Враца, откраднати са около 400 000 лева

Врачанската прокуратурата и полицията показаха на брифинг през днешния ден детайлности за грабеж на инкасо автомобила на охранителна компания в града тази заран. Откраднатата сума е към 400 000 лв., които са благосъстоятелност на разнообразни врачански компании, заяви окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков, съобщи " 24 часа ".
Прочетете още
Инкасо автомобилът паркирал към 10.45 часа на паркинга на хипермаркет до автогарата във Враца. И двамата охранители слезли от колата и влезнали в магазина за осъществяване на инкасовата активност. Когато охранителите излезли, незабавно видели, че ключалката на страничната врата на автомобила е разрушена, а съхраняваните от другите компании пари липсвали.
Охранителите първо се обадили на отговорника си, който отишъл на място, а по-късно той съобщил в полицията за обира. Униформените незабавно отишли на място, а преносими екипи завардили всички изходи на града.

От полицията във Враца оповестиха, че на паркинга пред хипермаркета няма камера, само че очевидци видели подозрително лице, което се търси. Разследват се голям брой версии, като не е ясно какъв брой са били причинителите и единствено се допуска, че са се измъкнали с кола.

От полицията прецизираха, че двамата охранители са нарушили разпоредбите, тъй като единият от тях наложително трябвало да остане в колата с парите. Според разпоредбите нормално остава водачът на инкасо автомобила и не би трябвало да изключва мотора.

Снимка: " 24 часа "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР