Врачанката Ирена Петрова се преобрази след участие в телевизионно предаване,

...
Врачанката Ирена Петрова се преобрази след участие в телевизионно предаване,
Коментари Харесай

Пълна промяна! Врачанка се преобрази след участие в телевизионно предаване /снимки+видео/

Врачанката Ирена Петрова се преобрази след присъединяване в телевизионно предаване, научи организация BulNews. Тя се включи в плана „ Моето ново аз “ на bTV, които обезпечили нейната цялостна смяна.  
Ирена Петрова е майка на 17-годишния Алекс, който почина при злополука сред мотор и камион предходната година във Враца. След загубата дамата споделя, че е изгубила цел и посока в живота си и просто съществува. Затова решила, че би трябвало да вземе ограничения, с цел да се запази, макар жестокия удар на ориста.  
Дамата желала да се измъкне от най-черния пъкъл, като направи нещо за себе си. Нейната цел била да разбие рутината на всекидневието, което непрекъснато я връща към най-голямата ѝ загуба. Тя се доверила на експертите от клиниката на предаването, които създали всичко по силите си, с цел да върнат усмивката на красивото ѝ лице. 
Ирена Петрова се подложила на разнообразни естетични процедури, като блефаропластика – унищожаване на непотребна кожа от клепачите. Поставени ѝ били филъри поради изгубения размер на лицето, в резултат на претърпяната тъга. След това Ирена се оставила в ръцете на топ стилист от предаването, който се погрижили и за косата ѝ.
След процедурите 43-годишната врачанка се усеща подмладена и разкрасена. Тя се надява, че синът ѝ я гледа от горната страна и се радва на смяната в нея. Ирена е безапелационна, че корекциите не могат да изтрият тъгата от предишното ѝ, само че могат да ѝ дадат старт за нов живот, макар претърпяната покруса.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР