Врачанинът Георги Георгиев, по прякор Циклопа подлуди рент-а-карските фирми в

...
Врачанинът Георги Георгиев, по прякор Циклопа подлуди рент-а-карските фирми в
Коментари Харесай

Смело сърце! Врачанинът Гошо Циклопа подлуди рент-а-кар фирмите в Бургас

Врачанинът Георги Георгиев, по прякор Циклопа подлуди рент-а-карските компании в Бургас. 56-годишният мъж сътвори страхотни проблеми на фирмите, даващи коли чартърен по морето, научи "Флагман ".бг
В началото на април т.г., Гошо Циклопа сключил контракт за наем на лек автомобил "Пежо " 307, с бургаска регистрация, за период от 2 дни. Той заплатил дължимото за половината от интервала - 50 лв.. След приключване на периода на наема, Георгиев не върнал колата в автопаркинга, както било посочено в договора.
Собственикът на рент-а-кар компанията неведнъж се опитвал да се свърже с Циклопа, само че телефонът му постоянно бил изключен.
Междувременно врачанинът сключил различен контракт, като този път наел много по-луксозен автомобил - "Мерцедес " Е 220 CDI, с бургаска регистрация. Поискал го за период от 3 дни /от 02.04.т.г. до 05.04.т.г./, като за целия интервал заплатил наем от 150 лв.. След приключване на дните, Циклипа още веднъж офейкал и нямало и диря от него, както и от возилото. Управителят на втората рент-а-кар компания също направил няколко несполучливи опита да се свърже с него, само че все удрял на камък.
56-годишният мъж от Враца е бил разгласен за търсене от чиновниците на Пето районно управление (на МВР) в Бургас. В хода на следствието "Мерцедес "–ът е открит на гарата във врачанското село Зверино.
Издирваният Гошо Циклопа, който е престъпно проявен и осъждан, е открит и арестуван. Към момента се намира в следствения арест във Враца. Работата по случаите продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР