Врачанин се оплака от бездомни кучета, които са окупирали градинката

...
Врачанин се оплака от бездомни кучета, които са окупирали градинката
Коментари Харесай

​Врачанин изрева: Мястото на бездомните кучета не е около училища и градинки

Врачанин се оплака от бездомни кучета, които са окупирали градинката пред учебно заведение „ Козма Тричков “. Кадрите с животните бяха оповестени в обществената мрежа.
Поводът за възмущението на мъжа е, че не може умерено да разхода детето си във Враца.
Оказва се, че мъжът и 7-годишният му наследник търсели свободна скамейка, на която да поседнат. В непосредственост до тази, към която се насочили обаче имало три огромни кучета, от които детето се уплашило. Преди месец страхът му се засилил още повече, откакто бездомни кучета умъртвили домашния любим на фамилията. Смият врачанин, изплашен от случилото се, е предизвестил децата си да стоят надалеч от бездомните кучета. Въпреки, че кучетата единствено си играели, детето ги приело като опасност.
Местният мъж счита, че тези животни (агресивни или не) не би трябвало да се разхождат умерено към образователни заведения и градинки, където е цялостно с деца. Нямат работа там, не им е мястото там, безапелационен е мъжът.
Интересното е, че се оказва, че тъкмо тези три кучета, снимани от врачанина, са се настанили и населяват региона от години. Мястото пък е на метри от постройката на общинската администрация, където работят хората, виновни за бездомните животни.
Припомняме, че единствено преди месец момче и момиче бяха нападнати от бездомно куче, до момента в който вървели по улицата.
Подобни случаи са доказателство, че някой не си прави работата както би трябвало не поема отговорност за сигурността на хората, и грижата за безпризорните животни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР